Taas on vuosi vaihtunut ja maailman lopusta on jo 8 vuotta aikaa. Näin sitä vaan mennään edelleen samaa vauhtia eteenpäin kun ennen maailman loppua joka siis oli vuonna 2000. Muistaakohan kukaan edes moista juttua. Siis että maailmanloppu tulee kun vuosi 2000 vaihtuu.
Meni tuo loppu vuosi taas huminalla ei paljon kerennyt tännekkään kirjotella oli niin paljon ohjelmaa. Joulu oli tapahtuma rikas kun Veera sai hetkellisen oksupoksu taudin kesken aatto aamun ja laittoi meidän ajelemaan sit 40 km ylimäärästä ajoa. Oltiin jo menossa hyvää matkaa kohti mun porukoita kun Veera päätti oksentaa juhlamekkonsa päälle. Auto sit pit kääntää ja tulla takas kotiin vaihtamaan vaatteet. No olin ennen kotoa lähtöä laittanut paketteja kuusen alle jotka oli tarkotus siis avata vasta illalla mummolasta tultua. Mutta nyt menikin niin et ne paketit olikin jo tullut. Tonttu oli kerennyt käydä sillä aikaa. No oksupoksu tauti hävisikin kun taikaiskusta kun sai lahjoja aukoa. Kun alettiin lähtöä suunnitella alkoi taas Veeraa oksettaa. No saatiin kuitenkin joulupuurot syötyä ja päätettiin lähteä käymään vaan haudoilla vasta sit hautausmaalla sanoin Veeralle että mennäänkin mummon luo samalla kun kerran jo tänne asti ollaan tultu. No enää ei oksettanut neitiä mut muuten oli aika kipeän oloinen. Kun joulupukki sit tuli oli taas pirteänä ja meni reippaasti pukin syliin. Molemmat tytöt itse asiassa meni pukin syliin ennen ei ole Venla mennyt. Kun lahjat oli jaettu ja olttin syöty joulu ruoka Veera meni sohvalle lepäilemään ei mennyt kun vajaa 10min kun sieltä alkoi kuulua kuorsausta. Ilmeisesti se stressi sit purkaantui ja neiti väsähti täysin. 
Joulupäivänä käytiin sit tyttöjen isomummolassa ja sit samalla käytiin mökillä ja siinä lähellä olevalla isoukin  haudalla. Tapaninpäivänä mentiin mun mummon luo ja siellä oli serkkuni jota viimeksi olen nähnyt 4 vuotta sitten ukkimme hautajaisissa. Eli ei turhan usein nää sukulaisiaan. Tapaninpäivänä mun veli sit tuli meillä ja olikin viime sunnuntaihin asti meillä. Uusi vuosi meni sit ihan omalla porukalla harvinaista. Normaalisti meillä on aina joku käynyt ampumassa raketteja. Tänä vuonna ite ammuttiin muutamia ihan lapsen takia ja sit käytiin kattomassa kymmenen aikaan ilotulitus. Lapset simahtikin jo sen jälkeen yöunille. Me sit isännän kanssa ammuttiin loput raketit kahdestaan. Harvinainen uusi vuosi siis meillä.