Jaahas se olis taas perjantai. Ja mun pitäs siivota täällä. Huomenna on kynttiläkutsut ja sunnuntaina on sit näyttö.Huomisille kutsuille ei oo tulossa porukkaa vissiin kun ehkä kaksi tai sit vaan yksi. Ei paljon innosta siis puunata huomisen takia. Tai no pakkohan se on.
Hieman on taas sekavaa tää mun tekstini. Ei oiken ajatus liiku tänään. Pitänee kohta tehdä ruokaakin isäntä tulee viiden aikaan syömään ja jauhelihapihvit ja perunamuusi pitää olla silloin valmista.
Pyykkiä olen tässä  pessyt  ja lisää pitäs saada koneeseen. Kuivat kaappeihin ja uuttaa tilalle kuivumaan. Kukahan täällä käy aina likaamassa tota pyykkiä noin kamalasti. Ja sotkee koko kämpän aina.

5:den viikon päästä lähdetään reissuun. JEE!! Vähänkö mä odotan tota lähtö päivää. Tänään käytiin tilaamassa passit ne tulee viikonpäästä. on muuten sika kallista sekin lysti. 20 euroa otti kuvista ja 46euroa/passi. Onneksi ei tarvinnu ottaa kun tytöille noi passit. Oma on voimassa vielä sen 5 vuotta. Huomenna tai tänä iltana sit varataan noi laivaliput netin kautta.
Mut kai se on mentävä siivoomaan. Ja tekemään sitä ruokaa.