Heräsin sit tänä aamuna jo puol 7 aikaan kun ukolla soi kello. allerginen kohtaus sit ajoi ylös kokonaan kun alkoi nokka vuotaa ja aivastuttaa niin maan perusteellisesti. Jouduin ottamaan lääkkeet ja suihkuun piti mennä höyryä hengittelemään että saa röörit auki. Sänkyyn ei ole puhettakaan enää mennä heti alkaa tukkoon vetää nenää jos erehtyykin makuuasentoon kammeta. Ja väsyttäisi ihan sairaasti. badhairday.gif Tänään pitäs vieläpä jaksaa valvoa pitkään kun ollaan menossa sitä Antti Tuiskua kattomaan. dance.gif

Noh pitänee sit siivoilla tänään kun ei eilen eikä toissa päivänä jaksanut.00001793.gif ja sit pitänee pestä pyykkiä . 00001797.gif 00001791.gif Tosin joutuu kuivattamaan pyykit sisällä kun pihalla sataa taas vettä.(eka koneellinen jo tuolla on menossa)

 Eilen käytiin mökillä ja sain anopilta haukut niskaan kun ei oltu keretty syömään iltaruokaa vielä. Syötiin päivällä kello 13 vasta päiväruoka ryynimakkaroita (anopin mielestä ei siis syöty mitään.Koska tuo ei ole oikeeta ruokaa) Ja mentiin mökille neljän maissa.Ja tarkotus oli että käydään vaan pika pikaa siellä ja tullaan kotiin syömään sit kalapuikkoja. Anoppi keksi koko ajan isännälleni jotain hommia eikä siis päästy lähtemään. Tytöt sit valitti et on nälkä ja siitäkös anoppi hermostui:kun pieniä lapsia pidetään nälässä on siinä kanssa äiti kun ei anna lapsille oikeeta ruokaa. Venlakin on aliravittu ja kaikkea.
Ihmettelen sit ite et miksi Veera on taas ihan toista maata. Annankohan mä sille sit Venlankin ruoka annoksen.. think2.gif
Anopin mielestä kun lapsille pitäs antaa oikeeta voita, kermaa ja täysmaitoa ja 5 vuotiaan pitäs painaa vähintään 25kg et olisi normaali. Meillä Venla täyttää 5v marraskuussa ja painaa nyt 16kg. Sit se mäkätti siitäkin kun Venla ei malta kestittyä mihinkään kun ei äiti opeta keskittymään mihinkään hommaan. Kouluun lähtöäkin pitää varmaan vuodella tai parilla siirtää kun ei tuo osaa olla kunnolla paikoillaan. (Ja sekin on äidin syy)  Että niin kiva mökki iltapäivä meillä oli. Huomenna sinne pitäisi mennä kuuntelemaan sitä kettuila koko päiväksi heti aamusta mennään ja illalla sit joskus tullaan kotiin. Hieman saattaa savu nousta korvista  illalla.