On jo syyskuu menossa kohta on taas talvi. Smiley
Nyt tosin on ollut muutama päivä suht lämminja on paistanut  aurinkokin. Olispa ollu viime viikonloppunakin näin hyvä sää. Oltiin Salmirockissa ja siellä tuli rakeita ja vettä vuorotellen.Ei siis yhtään kivaa.
Tiistaina alkoi muksuilla kerhot pitkän tauon jälkeen. Luulin et  kova itku tulee kun äiti ei jääkään sinne kerhoon.MUt ei sinne tytöt meni kun olisivat joka päivä siellä käyneet. Nyt tosin eri tilanne kun molemmat meni sinne ennen kun tuo esikko oli siellä yksin tuli itku kun joutuui sinne yksin menemään. Tällä kertaa oli niin iso siskoa ja esitteli Veeralle kaikki paikat ja antoi ohjeita et miten täällä isojen kerhossa pitää olla. Kun sit menin hakemaan neitejä pois tuli heti kommentti kato äiti me saatiin paljon läksyjä. ( värityskuvia joita tosin ei tartte palauttaa "opelle")
Tänään käytiin mökillä ja anopin miesystävän tyttö oli siellä koiransa kanssa. Sen koira menias tappaa menidän koiran. Menin väliin ja Leevi sit puri mua peukalosta. On hieman kipee tuo sormi. PItänee kattoa et mihin suuntaan tää kipu menee paheneeko yöllä vai paraneeko jos on huomenna kipeenä meen lekurille näytille.