Tänään menään mökille sieni metsään ja samalla etsin mustikoita. Jos ei joku ole jo käynyt ton mun vakkari sieni paikan putsaamassa. Sen kun tietää koko anopin suku ja lähinaapuritkin. unsure.gif On meinaa anoppi kertonut kaikille et siellä on sit paljon sieniä.. Käykää vaikka ite kattomassa.
Huomenna sit pitää mennä anopin toiselle mökille Juvalle. Aamulla heti 9 jälkeen anoppi jo soitteli ja käski käymään kaupassa kun mökiltä puuttuu sitä ja tätä ja tuota... zeter.gif Noh pitänee tänä iltana käydä sit kaupassa hakemassa ne puutteet et ei aamulla tartte juosta kauppaan.
Yksi ainut hyvä puoli tossa huomisessa mökki reissussa on se et saadaan mansikkakakkua. slurps.gif Mitään muuta syötävän oloista sit ei olekaan on nimittäin lihakeittoa Ala'Anoppi luvassa. (siis läskin paloja pippuri liemessä ja pari perunaa) smiley11.gif 

Mut ei auta kai sitä pitäs tehdä jotain viisasta tänään muutakin kun tuo koiran turkin selvittely oli käynyt pyörimässä jossain heinikossa ja turkki oli täynnä jotain "takiaisia" Ei millään meinannut saada niitä pois. Sai kyllä  tehdä kunnolla töitä et ne saatiin kaikki irti turkista.

Jaahas kai sitä pitäs yrittää siivoilla edes vähän, on taas joku käynyt sotkemassa meillä. dry.gif