Ihanaa viikonloppu alkaa. dance.gif
Pääsee mökille keräämään kanttarellejä ja mustikoita pitäs kanssa ettiä. Ei olla saatu kun 2 dl pikku rasia kerättyä. Isännän herkku hammasta kolottaa sen verran et pitäs tehdä mustikkapiirakka mut kun ei oo niitä mustikoita. unsure.gif
Ja saatetaan me käydä sunnuntaina mun isän luona kattomassa kissa vauvoja. Sinne on taas syntynyt pentuja. Nyt on kolme kollia kitty.gif kitty.gif kitty.gif ja yksi cat2.gif äippä kisuli. Onneksi teki vaan eka pentueessa 1 ja nyt 2 pentua. Olisi muuten aikamoinen homma noissa pennuissa. Kun tuo "esikoinenkaan " ei ole kun vajaa 4kk ikäinen. Ostettiin Kasperille siis sille esikko pojalle lelu että ei leiki niillä pikku veljillään kun tuntuu olevan niistä aika kiinnostunut on monta kertaa kuulemma laatikosta ottanut pennun pois lattialla ja alkanut tassulla sitä tökkiä liikkeelle. blink.gif (Hassu kissa)smiley1.gif No noi kaksi nuorinta pentua saa uuden kodin kunhan ne on luovutusikäisiä.

Mun pitänee varmaan ottaa kaikki mahdoliset allergia lääkkeet ennen sinne menoa että ei ala sit ahdiistaa se kissa pöly. Meidän omasta kissasta mulle ei tuu mitään oireita mut heti jos meen jonnekein missä on kissa/kissoja tulee oireita. Ja varsinkin noista pennuista tulee kun ei malta olla pitämättä niitä sylissä.


Tytöt kattoo läppärillä kaunotar ja Kulkuri leffaa. väillää tulee mulle kertomaan mitä siinä tapahtuu. Tänään saan ton Potterin loppuun ja pääsee illalla leffoja kattomaan. Isäntä jo kauhulla kuunteli kun kerroin eilen illalla että koko viikonloppu katotaan sit Pottereita.