Tänään on ollut taas lämmintä. Aamulla isäntä yritti tehdä halkoja mutta luovutti puolen tunnin riehumisen jälkeen suosiolla. Naapurin tyttö kaverinsa kanssa oli tullut meillä leikkimään pihalle sillä aikaa kun minä "siivosin" siis istuin koneella. E#ihän ne malttaneet kauan olla leikissä kun Veera tuli jo kysymään voidaanko me mennä naapuriin leikkimään. Käskin sit naapurin tyttöä soittamaan ja kysymään sitä vanhemmiltaan eka ja kohta koko 4 tytöt komppanja lampsi sit sinne. Vajaan puol tuntia tytöt sai sit siellä leikkiä kun isäntä tuli mulle sanomaan että lähdetäänkin käymään äitinsä mökillä. Soitettiin sit naapuriin että pistäppä lapset kotiin tulemaan että me lähdetään mummolaan.  Matkalla käytiin kaupassa ostamassa makkaraa että saadaan grillata sit mökillä edes jotain evästä. no anoppi oli tehnyt muuten ruokaa salaattia, perunaa ja muuta mut se liha  puoli puuttui oli sit makkarat onneksi hankittuna niin saatiin kunnlla syötyä.
Isäntä leikkasi sit siellä nurmikon ja tytöt laittoi mummon apuna perunaa maahan. Saavat sit syksyllä oma istuttamia perunoita kerätä kellariin.
Mäkin sain hommia anopilta, mun pitää käydä tällä viikolla puutarhalta ostamassa jotain kukkia betunioita tai jotain ja silkki tai samettiruusuja..Antoi huimat 6 euroa rahaakin niihin kukkiin..