On kuukausi edellisestä päivityksestä. On ollut kiireitä enkä ole kirjottanut tänne taas mitään.
Kissa on edelleen kateissa eikä se varmaan koskaan enää tule takas kotiin. On ollut poissa jo 13.9 lähtien. Ikävä meinaa sitä olla mut ei auta ei sitä kissaa itkemällä kotiin saa. Lapsille on ollut kova paikka kun ei Toope enää tule kotiin. Monet itkut on itkeneet hekin. Ollaan nyt jo virallisesti luovuttu siitä ajatuksesta et meillä olis enää kissaa. Ei se ole voinut selvitä hegissä näin pitkää aikaa ja nyt varsinkin kun on ollut yöllä pakkasia jo.

Ollaan lähdössä joulukuun alussa reissuun ja pikkuhiljaa  on lapsillekin valistettu et mennään laivalla toiseen maahan ja ollaan siellä sit muutama päivä ja tullaan sit laivalla takas. Anopille ei olla mitään kerrottu eikä varmaan kerrotakkaan kun vasta just ennen lähtöä et se ei ala valittaa meille rahan turhasta kulutuksesta. tms. (tosin tytöt jo viime viikonloppuna oli mummolleen kertomassa et me mennään laivaa reissuun, mut eipä tuo mummo ottanut sitä todesta. No ei voi valittaa etteikö me oltas sille kerrottu johan se nyt sen tietää. Ei vaan usko. )
Koiralle saatiin hoitopaikka järjestettyä,mun porukat ottaa Leevin heille lähtö päivää ennen eli tiistaina ja me sit haetaan Leevi kotiin seuraavan viikon maanantaina. Joululahjat ajateltiin ostella tuolta meren tuolta puolen kun siellä on tosi halpaa. Ja samalla lupasin et tytöt saa synttärilahjansa sieltä.  Säästöä siis. tehdään kun ostetaan halvemmalla kaikkea. 
:D Ja tietty sitä vodkaa on tuotava jokunen pullo.
Anoppi se jaksaa vaan hössöttää sen miehensä tytön raskautta ja tulevia ristiäisiä mun piti jo antaa kastetyyny sille kun oli luvannut sen ristiäisiin. Vauvakaan ei ole syntynyt ja se jo suunnitelee et mitä tarjoo siellä kastejuhlassa.